marți, 28 aprilie 2015

Florile Bach si terapia logopedica

Deoarece remediile florale Bach se adreseaza nivelului subtil al emotiilor, avand ca efect echilibrarea persoanei prin dezvoltarea reactiilor pozitive de raspuns si de adaptare la viata sociala si personala, este evidenta si consecinta benefica a acestor remedii asupra anumitor tulburari de limbaj, si in special asupra acelora care au la baza diverse tulburari in planul emotional, precum: timiditatea excesiva, iritabilitatea, socurile sau traumele emotionale.

Printre tulburarile de limbaj care pot fi ameliorate cu ajutorul remediilor florale Bach se numara balbaiala si mutismul electiv.

Insa, tot la fel de bine pot actiona remediile si asupra altor tipuri de tulburari de limbaj, prin reducerea gradului de frustrare izvorat din dificultatile de comunicare si din neputinta de a fi inteles, prin cresterea gradului de colaborare a copilului cu familia si logopedul, prin inlaturarea temerilor si a neincrederii in propria capacitate.

Astfel, la cabinetul logopedic Silvia Busuioc orice copil inscris in terapia logopedica   beneficiaza gratuit  de terapia cu remedii florale Bach.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu