vineri, 1 mai 2015

Sfaturi utile pentru parinti - in utilizarea remediilor florale Bach

1) Tineti intotdeauna la indemana acasa sau in poseta - Rescue Remedy (sticluta, spray, bomboane, crema) pentru situatii de urgenta sau de criza.

Rescue Remedy este o combinatie din 5 remedii florale Bach originale: Cherry Plum, Impatiens, Clematis, Star of Bethlehem si Rock Rose.

Rescue Remedy reduce stresul si ajuta la redobandirea calmului si a controlului. Este foarte util in toate tipurile de crize, socuri emotionale, situatii stresante, inclusiv in accidente.

Atentie! Utilizarea Rescue Remedy in caz de accidente este o masura de sprijin in situatii de urgenta sau de risc dar nu inlocuieste consultul medical de specialitate.

2) Daca vreti sa alegeti singur Remediile florale pentru copilul dvs., dar nu stiti ce remedii sa alegeti, observati cum reactioneaza emotional copilul dvs. in diverse situatii. La aceeasi situatie unii copii reactioneaza intr-un fel, iar alti copii - intr-alt fel.

Consultati un ghid despre remediile florale Bach, unde gasiti descrierea fiecarui remediu si recomandarile de administrare. Alegeti acele remedii care se potrivesc cel mai bine copilului dvs.

Daca sunteti nesigur, cea mai buna solutie este sa apelati la cineva cu experienta sau sa contactati un consultant specializat in utilizarea remediilor florale Bach. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu